74 64 41 89

info@sydglas.dk

8:00 - 17:00

Mandag til fredag

Man skal være kritisk, når du har fået et stenslag som ikke kan repareres og  skal vælge, hvem der skal stå for udskiftning af din forrude. Din forrude er ikke en ligegyldig del på din bil, det er en del af din bils bærende styrke. Det vil sige, at hvis du skulle være impliceret i et uheld, er det vigtigt, at din forrude ikke er i stykker samt at den er monteret efter bilfabrikanternes forskrifter. Hos os garanterer vi korrekt og professionel montering. Vi har over 40 års brancheerfaring, og alle vores montører har været under grundig oplæring samt løbende videreuddannelse. Derudover går vi meget op i at have det bedste værktøj og den nyeste teknologi på markedet, så din nye forrude kan monteres lige så godt som fra fabrikken. 

TIDSHORRISONTEN PÅ AT FÅ SKIFTET EN FORRUDE? 

Et forrudeskift tager normalt 4-5 timer og højst én arbejdsdag. Dvs. at den kan køre igen samme dag. Hvis vi udskifter din forrude hos dig, må der ikke være mere end regn sensor i din rude, er der mere teknologi end det, kræver det den skal ind på et af vores værksteder. 

cc

AUTO CAMPER

Man skal være kritisk, når du har fået et stenslag som ikke kan repareres og  skal vælge, hvem der skal stå for udskiftning af din forrude. Din forrude er ikke en ligegyldig del på din Autocamper, det er en del af din Campers bærende styrke. Det vil sige, at hvis du skulle være impliceret i et uheld, er det vigtigt, at din forrude ikke er i stykker samt at den er monteret korrekt efter fabrikanternes forskrifter. Hos os garanterer vi korrekt og professionel montering. Vi har over 40 års brancheerfaring, og alle vores montører har været under grundig oplæring samt løbende videreuddannelse. Derudover går vi meget op i at have det bedste værktøj og den nyeste teknologi på markedet, så din nye forrude kan monteres lige så godt som fra fabrikken. 

TIDSHORRISONTEN PÅ AT FÅ SKIFTET EN FORRUDE? 

Et forrudeskift i en Camper tager normalt 5-7 timer og højst én arbejdsdag. Dvs. at den kan køre igen samme dag, dog anbefaler vi at den får lov til at hærde ud natten over. 

 Hvis vi udskifter din forrude hos dig, må der ikke være mere end regn sensor i din rude, er der mere teknologi end det, kræver det den skal ind på et af vores værksteder. Og vigtigt er at vejret skal være tørt og stabilt 

enttra-1

Lanbrugs køretøjer & entreprenørmaskiner? 

Vi har indenfor landbrug og entreprenørmaskiner stor erfaring Vi kan hertil skaffe en del ruder til billigere penge og udføre et top professionel arbejde på jeres maskiner. Det er heller ikke lige gyldigt hvordan montagen udføres i denne branche glasset skal monteres med den rigtige limsort efter hvilken maskine det drejer sig om her er der fokus på limens fleksibilitet  og styrke. 

Vi har også i denne branche lagt større erfaring end mange på markedet. 

Så tvivl ikke med at tage fat i os hvis du vil have en stærk og sikker løsning.