74 64 41 89

info@sydglas.dk

8:00 - 17:00

Mandag til fredag

Flere og flere Bus-modeller har assisterede styresystemer såsom Laneassist, kamera og  eller sensor i forruden, hvilket er vigtigt at tage højde for ved udskiftning af din forrude. Styresystemer og sensorer kan være nødvendige at kalibrere, så de fortsat virker korrekt. Det er et spørgsmål om din og andres sikkerhed. Vi har i de sidste årtier specialiseret os i tungvognssektoren, vi ved i denne branche hvor vigtigt det er at der ydes en hurtig og effektiv service ”Time is monney” Hos os er tungvognssektoren i højsædet og har prioritet nr. 1. Hos os får de en servicepartner der ved hvor vigtigt det kan være med hurtig assistance også efter kl.16.00. med andre ord får de hos os en partner der højprioritere Bussektoren. 

 

TIDSHORRISONTEN PÅ AT FÅ SKIFTET EN FORRUDE? 

Et forrudeskift tager normalt 4-8 timer så kan den komme retur i drift. Dvs. at den kan køre igen samme dag, dog ville det være at fortrække den får lov at hærde færdig natten over.. 

Hvis vi udskifter din forrude hos dem, må der ikke være fare for ustadigt vejr og vi skal gensidigt være obs på sikkerhedskravene.